Waardbouw Kalkzandsteen
Nieuws

NIEUWS

Naast dat Waardbouw werkt aan mooie projecten, is er ook regelmatig (team)nieuws te melden. 
Volg Waardbouw op LinkedIn om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe berichten. Klik op het LinkedIn-logo            om direct naar onze pagina te gaan.

Ondernemers Onderweg


Met een geweldige groep ondernemers vertrokken we naar Spanje. Rond het thema ‘Talenten’ gingen we met elkaar de diepte in, ook dit jaar onder leiding van toptrainer Rob van der Weide.

Teamuitje in de polder


De vakantie van 2021 werd afgesloten met een sportieve en gezellige middag, inclusief een heerlijke BBQ. Tijd om weer even lekker bij te praten. Met dank aan Polderevents. 

Trotse sponsor volleybal


Bij Sliedrecht Sport (volleybal) was ons bord al te zien in de zaal. Maar nu is Waardbouw ook zichtbaar langs de beachvelden! Waardbouw is trotse sponsor van deze volleybalvereniging. 

Waardbouw 15 jaar


Dit jubileum was in januari 2020 een feestje waard. In Tilburg kregen we een actief programma voorgeschoteld: escaperoom, bowlen en lasergamen. Daarna genoten van gezellig steengrillen met elkaar!

Inluiden bouwvak


Eind juli 2020 organiseerden we een afsluitende BBQ/borrel waarbij we onze lijmers een bijzondere blijk van waardering hebben gegeven. Want alle mannen zijn gelijk, maar... alleen de beste zijn blokkenlijmer

Kerstpakket


Onze lijmers kregen vlak voor de kerstdagen een blijk van WAARDering voor hun inzet en vakwerk in 2019. 

Borrel december


Het feest van Sinterklaas was een goede reden om in café de Waard gezellig te borrelen, bij te praten en wat lekkers uit te delen. Mooie ploeg!

Reclamebord volleybal


Omdat wij volleybalvereniging Sliedrecht Sport een warm hart toedragen, besloten wij te sponsoren door middel van een reclamebord in de zaal. Deze hangt inmiddels op een mooie plek! 

Ook werken bij Waardbouw? Neem contact op! →