Waardbouw Kalkzandsteen
Wie zijn wij

WIE ZIJN WIJ 

Waardbouw is opgericht door huidige eigenaar Eeuwke de Waard. Al sinds 2003 is Eeuwke werkzaam als blokkenlijmer. Het vak heeft hij geleerd van Jan van Heteren, in de periode dat hij werkzaam was bij Heteren Kalkzandsteen.


Hier groeide de wens om een eigen onderneming te starten. In 2005 heeft hij de stap gezet en werd Waardbouw opgericht!


Inmiddels bestaat de onderneming ruim 15 jaar en Eeuwke vertelt: “Het was mijn missie een mooi bedrijf met een mooie groep mensen op te bouwen. Momenteel werken we met een ploeg van ongeveer 15 mensen die gaan voor hun vak! Het is elke dag weer een mooie uitdaging om te gaan voor de hoogste kwaliteit.”

ZONDER VAKMANNEN GEEN WAARDBOUW


Bij Waardbouw werven we niet voor niets mensen met de slogan: 'Blokkenlijmen, je moet het maar kunnen!' Bij Waardbouw werken jongens die het WAARD zijn, want zij kunnen het. Het is dus niet meer dan terecht dat je binnen en buiten werkuren de waardering krijgt die je verdient.


Om het vak als blokkenlijmer te leren, kun je geen opleiding volgen. Het komt vooral aan op doorzettingsvermogen, inzicht en nauwkeurigheid. Het een vak waarin je prachtig resultaat ziet van je werk!


We nodigen jou uit om contact met ons op te nemen, als ook jij wilt gaan voor onze waarden: kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en collegialiteit.              Samen staan voor:

    • Kwaliteit
    • Flexibiliteit
    • Betrouwbaarheid
    • Collegialiteit

Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking! →